En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut soy sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; yaraşır korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, haricen temellamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki kişi sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanoğluın çokluğuna gereğince muhtemel evetğunca arttırılmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu dokumanın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif Yangın Çıkış Kapısı kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + düzen seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niçin olan muhit akışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve usturuplu hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli düzlem oluşturur.

Özellikle alıngan ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page